Van renoveren tot houtrot behandelen – vd Hoek Bouw uit Schoonhoven klaart uw klus

vd Hoek Bouw is uw ervaren partner voor renovaties, restauraties en verbouwingen in Schoonhoven en omstreken. We kunnen vrijwel elke klus voor u uitvoeren om uw woning, pand of ruimte (weer) in de gewenste staat te brengen. Op deze pagina vindt u meer over onze diensten.

Timmerbedrijf vd Hoek Bouw is gespecialiseerd in de renovatie van woningen en gebouwen. We herstellen en plaatsen ramen en kozijnen en kunnen u helpen met elke verbouwing in en om uw huis met uitzondering van nieuwbouw.
Ons timmerbedrijf gaat bij elke verbouwing en reparatie secuur te werk en levert in nauw overleg het beoogde resultaat.

Renovatie

Indien het in- of exterieur van uw woning toe is aan een opknapbeurt, is vd Hoek Bouw u graag van dienst. We herstellen kozijnen, houtrot, dakramen en glas.

Vraag naar de mogelijkheden

Restauratie

Voor restauratie kunt u ook op vd Hoek Bouw rekenen. Wij kunnen restauratiewerkzaamheden voor elk type hout en kunststof voor u verzorgen. Bovendien restaureren we niet alleen de buitenkant van uw woning of bedrijfspand. We kunnen ook kasten of andere meubels repareren en/of restaureren.

Verbouwing

Als u een ruimte volledig wilt verbouwen, kunt u vd Hoek Bouw ook inschakelen. We kunnen diverse verbouwingswerkzaamheden voor u uitvoeren en bijvoorbeeld binnenmuren of wanden plaatsen.

Neem contact op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn.
Inspiratie nodig voor uw verbouwing? Bekijk onze galerij.